Gorj
Culori: Purple Color

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din București, și un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bălești, județul Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credințăau fost reținuți, în urma perchezițiilor derulate miercuri, în județele Gorj, Giurgiu, Timiș, Alba, Suceava, Neamț, Iași, Olt, Dolj, Sibiu și municipiul București.   

Drumarii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova continuă să deszăpezească Transalpina, directorul instituției, Cosmin Petruț Călin, solicitându-le responsabililor de activitatea de deszăpezire să se asigure că deschiderea drumului nu va avea nicio zi de întârziere nejustificată. 

Doi angajatori gorjeni, unul din Târgu-Jiu și celălalt din orașul Rovinari, au fost amendați de către inspectorii de muncă, cu suma de 40.000 de lei pentru folosirea în activitate a două persoane pentru care nu aveau încheiate contracte de muncă.

Şapte percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, miercuri, în judeţele Gorj şi Hunedoara, în baza unei cereri transmise de către autoritățile din Statele Unite ale Americii, într-o cauză care privește cercetarea mai multor cetățeni români sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, instigare la infracțiunea de omor și spălarea banilor.

1,5 milioane de lei au fost investite de Primăria Târgu Jiu în amenajarea mai multor spații de relaxare și recreere în cartierul mărginaș Obreja. Este vorba despre trei părculețe cu o suprafață totală de peste două mii de metri pătrați, realizate cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.