Trenuri suspendate pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Transferoviar Călători, una din companiile care operează pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni, a anunțat marți că mai multe trenuri vor fi suspendate în perioada 25 ianuarie-13 februarie. Motivul invocat este că sunt necesare lucrări de întreținere a liniei, inaugurate în urmă cu o lună.

cfr terminal tren aeroport otopeni

„Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a liniei de cale ferată pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”, anunță Transferoviar Călători, pe pagina de Facebook.

Astfel, în 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.

În data de 14 februarie nu vor circula trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.

Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au început să circule la începutul lunii decembrie 2020, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

CFR Infrastructură anunța că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători.

(sursa: Mediafax)