Mama Alexandrei Măceșanu: Ne legăm de orice speranță că într-o bună zi fata o să intre pe poartă

Mama Alexandrei Măceșanu a declarat, joi, că nu a vrut să predea buletinul fiicei sale către DIICOT, pentru că nu crede că fata a murit. „Noi tot ne legăm de o mică speranță, firicelul acela de speranță, ca pe copilul nostru o să îl găsim, o să intre într-o bună zi pe poartă”, a spus femeia.

alexandra cumpanasu

Mama Alexandrei a povestit, joi, la Antena3, că a fost chemată la DIICOT pentru a preda buletinul fiicei lor, însă a refuzat, spunând că toată viața ea și soțul ei vor trăi cu speranța că fiica lor se va întoarce, cât timp nu au văzut că a murit.

„Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML, ne-au arătat certificatele acelea, actele, dar tot parcă nu suntem lămuriți că copilul nostru a murit acolo în butoiul acela, parcă tot nu sunt probe suficiente. Noi tot ne legăm de o mică speranță, firicelul acela de speranță ca pe copilul nostru să îl găsim să intre într-o bună zi pe poartă. (...) Din ce am înțeles noi acolo (...) probele care sunt, dinții din care s-a prelevat ADN-ul și oasele... dar ce pot să vă spun este că nici mie nu mi-au spus concret oasele, dacă antropologic, toate oscioarele alea ar forma corpul Alexandrei, deci până nu cercetăm și nu știu ce să zic”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

Mama fetei de 15 ani despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o și incinerat-o a spus că la DIICOT, joi, a citit documentele, a rămas să studieze și avocatul dosarul, urmând să stabilească, în continuare, cum vor lupta pentru a afla adevărul despre cum a murit Alexandra.

„Ne întărește Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioși și mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm”, a mai spus femeia, afirmând că fiica cea mică a aflat ce i s-a întâmplat surorii ei.

Femeia a mărturisit, în lacrimi, că își imaginează cum fiica ei vine acasă, iar până atunci o așteaptă.

„Parcă mi-o imaginez, zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine și o îmbrățișez, poate e doar viziunea mea, dar inima mea așa îmi spune, cu toate că după ce am citit și astea, vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să spună că s-au găsit cutare, cutare în acel act sau în acel butoi. Nu e ușor”, a mai afirmat femeia.

Familia Alexandrei Măceșanu a fost, joi, la DIICOT, după ce luni părinții fetei au refuzat să predea buletinul, în urma raportului INML care arăta că în proporție de 99,93% AND-ul din oasele și dinții din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă apaține fiicei lor.