Florin Cîțu: MAI-tupeu de borfaș.Țara arde din cauza incompetenței lor și ei vor recompense

Florin Cîțu a reacționat, miercuri, cu privire la proiectul pus în transparență de MAI, cu privire la recompensa cadrelor militare pentru exercitarea exemplară a atribuțiilor. Senatorul PNL a afrimat că MAI are „tupeu de borfaș” să vorbească de recompense în contextul cazului din Caracal.

florin citu PNL

„MAI- tupeu de borfaș! În timp ce toată România vede cât de incomeptenți sunt cei din MAI, uitați ce proiect pun ei în dezbatere publică: -Ordinul ministrului privind stabilirea condițiilor de acordare a recompenselor morale, financiare și materiale cadrelor militare din Ministerul Afacerilor Interne, a nivelului structurilor la care se constituie consiliile de onoare, a modului de constituire și a procedurilor de lucru ale acestora-. Asta este pentru -profesionalistii- din MAI, nu?”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Senatorul liberal a afirmat că țara arde din cauza incompetenței Ministerului de Interne și că statul ar trebui reformat din temelii. „Țara arde din cauza incompetenței lor și ei vor recompense și morale, financiare și materiale. Reforma din temelii a statului. Urgent!”, a adăugat Cîțu.

Ministerul de Interne a pus în dezbatere publică un proiect care prevede acordarea unor recompense morale și materiale cadrelor militare care îndeplinesc exemplar atribuțiile de serviciu.Printre recompense se numără cele financiare, distincții onorifice, arme de apărare sau ridicarea unei sancțiuni.

Sursa Mediafax