Arestarea lui Liviu Dragnea i-a scos în stradă

Sute de persoane s-au adunat, luni seară, în Piața Victoriei din Capitală, la scurt timp după ce Liviu Dragnea a fost încarcerat. Oamenii spun că lupta pentru apărarea statului de drept trebuie să continue.

protest piata victoriei

„Știu că mai urmează multe lupte, sperăm că o să le câștigăm pe toate. Nu îl susțin pe Dragnea, pentru că a distrus acel județ el, împreună cu toți baronii. Nu mai există locuri de muncă, nu mai ai unde să îți poți câștiga traiul”, Doinița Gramu, din Teleorman.

Potrivit unor surse avizate, în Piața Victoriei se află peste o mie de persoane. „Am venit să sărbătorim rezultatul alegerilor, dar și că a fost încătușat cancerul politic. În ultimii doi ani și jumătate, am simțit că țara se îndreaptă într-o direcție greșită. Sper că acum o să fie mai bine. Nu au pionul important din partid. Niciodată, în istoria partidelor nu a fost un om care să-i impingă să facă prostiile de până acum. Omul de bază e căzut”, Daniel, 33 de ani, din București.

„România a spus "DA! Nu vrem să fim conduși de hoți!" Vă invităm astăzi, de la ora 19:30, în Piața Victoriei pentru sărbători o Victorie, dar și în semn de solidaritate cu revolta pe care o simt toți cetățenii români din afara granițelor care nu au putut să-și exercite dreptul consitutțional la vot. Referendumul solicitat de societatea civilă și inițiat de Președintele Klaus Iohannis a aratat că, într-o măsură covârșitoare, românii vor o justiție independentă și o clasă politică care să nu fie mai presus de lege”, se arată în anunțul organizatorilor.

Protestul a fost organizat pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce Liviu Dragnea a fost condamnat.

Sura Mediafax