Liviu Dragnea, pus în libertate

Fostul lider PSD Liviu Dragnea este un om liber, magistrații Tribunalului Giurgiu au decis că acesta poate fi eliberat.

dragnea 800x600

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă și în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

Fostul lider PSD a stat în închisoare 2 ani și 2 luni.

Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat că „s-a făcut dreptate”.

„Mă bucur nespus că s-a făcut dreptate astăzi. Chiar sunt foarte emoționată pentru că am așteptat acest moment de foarte muilt timp. Acum, sigur, o să mergem spre București și urmează să fie făcute toate formalitățile. Procedural se va trimite de aici (de la Tribunalul Giurgiu - n.r.) minuta, se vor îndeplini toate formalitățile, după care sigur se vor trimite hârtiile și va fi pus în libertate. (...) Familia îl va aștepta”, a spus avocatul.

Întrebată dacă a vorbit cu Dragnea și dacă acesta se aștepta ca de joi să fie un om liber, Flavia Teodosiu a spus că acesta a sperat la această decizie.

„Spera foarte tare și iată că există un Dumnezeu și există oameni corecți, cinstiți și judecători minunați”, a spus avocatul.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.

(sursa: Mediafax)