Premii în bani pentru cei șase elevi de 10 ai Doljului

Premii în bani pentru cei șase elevi de 10 ai Doljului

Cei șase elevi doljeni care au obținut medii de 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat au fost premiați, marți, de către reprezentanții Consiliului Județean Dolj. 

banni elevi bac

În cadrul unei ceremonii restrânse, împreună cu inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Alexandru Gâdăr, am acordat fiecăruia dintre elevi premiul pe care am stabilit să îl oferim drept apreciere pentru performanțele lor. Rezultatele acestor tineri vin după un an de școală dificil, în care restricțiile impuse de pandemie au modificat atât modalitatea de predare, cât și interacțiunea din clasă cu profesorii și colegii. Cu toții au susținut că își vor continua studiile în Craiova și că își doresc ca noul an școlar să se desfășoare cu prezența fizică la cursuri. I-am felicitat pentru eforturile și performanțele lor și i-am asigurat de tot sprijinul nostru necondiționat”, a menționat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.

Cei şase elevi au fost recompensaţi cu câte 2.000 de lei fiecare.

Este vorba de Miriam Lavinia Ancuţa (Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”), Sara Gabriela Şerban (Şcoala Gimnazială „Nicolae Romanescu“), Rareş Mihai Lambucă (Şcoala Gimnazială „Terraveda” din Craiova), Andra Maria Niţescu (Colegiul Naţional „Elena Cuza”) şi Theia Maria Neţăr (Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade”), care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, şi de Marta Maria Ciobanu, de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, care a obținut media 10 la Bacalaureat.