Culori: Pink Color

Înscrierile la concursul național de Titularizare 2024 de derulează în perioada 8-17 mai, potrivit calendarului oficial. În această perioadă are loc înregistrarea, la inspectoratele şcolare/centrele de înscriere, a dosarelor de înscriere ale candidaților, inclusiv pentru absolvenții promoției 2024.

Joi, preț de câteva ore, toamna darnică a făcut un popas la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Craiova, aducând cu ea roade bogate și parfumate, flori, decorațiuni specifice sezonului, dulcețuri, compoturi, zacuscă, murături, plăcinte fel de fel, prăjituri cu fructe, clătite, gogoși, brioșe cu dovleac sau cu prune, mere glazurate, limonadă și multă voie bună asigurată de artiștii unității de învățământ.  

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova încheie anul școlar 2022-2023 cu finalizarea proiectului „Echilibrul strategiilor in/outdoor-cheia de upgrade spre incluziune 2022-1-RO01-KA122-SCH-000077392”, aprobat și finanțat de Comisia  Europeană prin Programului Erasmus+, Acțiunea Cheie 1 – Proiecte de mobilitate,  Domeniul: Educație școlară.

Peste 450 de locuri au rămas libere, în învăţământul profesional şi cel dual – nivel 3, pentru anul şcolar 2023–2024, după cea de-a doua repartizare a candidaţilor, în funcţie de opţiunile acestora şi de mediile obţinute la examene. Situația nu este una bună întrucât, anul viitor, aceste locuri se pierd.