Eleva Relly Oanță, pasionată de pictură, își vinde tablourile pentru micuța Iulia din Filiași. Copila de 5 ani luptă, din nou, cu leucemia

 

Încurajată de echipa Smart School Craiova, eleva Relly Oanță, pasionată de pictură, dorește să se implice în lupta pentru viață a Iuliei, fetița din Filiași bolnavă de leucemie. 

PICTURA RELLY

Relly Oanță, elevă a Colegiului Național „Elena Cuza” din Craiova,  a decis să dea o mână de ajutor și vinde cinci dintre tablourile sale, cu plata directă în contul mamei Iuliei.

Relly nu a stabilit un preț de vânzare, fiecare persoană interesată de una dintre lucrările sale oferind suma de care dispune. După ce face dovada plății, se întâlnește cu mama adolescentei și intră în posesia tabloului.

„Nu am stabilit un anume preț. Fiecare oferă cât consideră. Am simțit să fac acest lucru și să mă alătur micuței Iulia în această luptă. O luptă pe care trebuie să o câștige”, spune Relly.

Pentru detalii, aveți numărul de telefon: 0767.312.951.

Conturile pentru donații sunt:

EUR: RO43BTRLEURCRT0488440901
RON: RO93BTRLRONCRT0488440901
Titular: VATUIU MARIANA VASILICA

La vârsta de 2 ani, micuţa Iulia a fost diagnosticată cu Leucemie Acută Limfoblastică, o formă de cancer. Timp de trei ani, cu ajutorul familiei şi a multor oameni buni, a luptat cu boala. La sfârșitul tratamentului de întreţinere însă, spune mătuşa fetei, boala s-a întors.

Fata poate urma tratamentul potrivit la spitalul Bambino Gesu din Roma şi ar urma să beneficieze şi de transplant de măduvă, fratele ei fiind donatorul. Costurile nu sunt însă uşor de suportat pentru familie.

Pentru aceasta este nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Orice contribuţie, oricât de mică poate salva viaţa copilei de 5 ani.