Primăria Craiova a încălcat avizul Ministerului Culturii pentru amenajarea de la intrarea în Parcul „Nicolae Romanescu”!

Nicolae Giugea: „A iscat multă vâlvă amenajarea de la intrarea în Parcul Romanescu!

Adresa Minister

Aici, primăria  a cheltuit 11 miliarde de lei vechi pentru a sparge un cub de beton și a-l înlocui cu altul mai mic, și pentru a pune o listă de primari, astfel încât Olga să fie deasupra lui Romanescu.                                 

Bineînțeles că Primăria a negat vehement o astfel de intenție. Numai că, dornici să se facă preș în fața ”doamnei”, cei din Primărie au ignorat avizul primit anul trecut de la Minister, așa cum o dovedește documentul emis de Direcția pentru Cultură Dolj pe 22.07.2020, document pe care Primăria s-a ferit pe cât posibil să îi facă public, pentru a nu se face de râs.

Inscripționarea numelor primarilor Craiovei nu respectă planșa A-06 cu titlul ”listă primari – simulare 3 D” din documentația avizată prin Avizul nr. 111/Z/17.09.2019”, se arată în documentul emis de Direcția Județeană pentru Cultură Dolj.

Așadar, proiectul a fost făcut într-un fel, dar, când să îl pună în practică, cei de la Primărie și-au dat seama că el nu ieșea așa cum își dorea ”doamna”, care a dat ordin expres ca ea să figureze deasupra lui Romanescu, pentru că, după părerea ei, fostul primar liberal îi știrbește din autoritate.  

Placute

Prin urmare, proiectul inițial a fost abandonat și, în loc să inscripționeze toate bucățile de piatră, s-au oprit la ultimele patru, apoi au reluat inscripționarea de pe rândul doi, pentru ca Olga să fie deasupra lui Romanescu, fiindcă, după cum crede ea, este mai presus de cel care a modernizat Craiova.

Pentru că acest lucru încalcă avizul Ministerului, Primăria are la dispoziție 30 de zile să modifice celebra, de acum, listă.

Rămâne de văzut dacă o vor face, sau vor ignora avizul Ministerului și o vor lăsa așa. De fapt, angajații Primăriei au de ales între a încălca legea și a o supăra pe ”doamna”.  

Ce o fi mai rău pentru ei?” - se întreabă, în final, Nicolae Giugea, candidatul PNL la funcţia de Primar al Craiovei. 

 

X

Right Click

No right click