Spitalul Filantropia: s-a dat startul lucrărilor de reabilitare

Ambulatoriului Spitalului Filantropia intră în reparații capitale

200713 pmc ambulatoriu filantropia 03

Primăria Craiova a anunțat că ordinul de începere a lucrărilor de la Ambulatoriul Spitalului Clinic Municipal Filantropia a fost dat și, cu această ocazie, amplasamentul a fost predat constructorului. Procesul de rabilitare presupune renovarea completă a corpului de clădire în care funcționează ambulatoriul, dotarea acestuia cu o centrală termică, sistem de climatizare, lift exterior și rampă de colectare selectivă a gunoiului.

200713 pmc ambulatoriu filantropia 02

„Investițiile pe care Primăria Craiova le-a făcut în spitalele din subordine, în ultimii 8 ani, dovedesc faptul că sănătatea craiovenilor este așezată foarte sus printre prioritățile actualei administrații. Pe lângă investițiile proprii în renovări sau dotări, iată că începem și execuția la primele proiecte finanțate din fonduri europene în sănătate. Ambulatoriul Spitalului Filantropia va intra în renovare capitală și va fi dotat cu toate cele necesare desfășurării în cele mai bune condiții a activiății, unele dintre dotări fiind unice în Craiova”, a declarat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

200713 pmc ambulatoriu filantropia 01

Odată renovat, Ambulatoriul va fi dotat cu mobilier și aparatură de ultimă generație.

Valoarea contractului este de 3.459.066,90 lei plus TVA, iar lucrările vor fi executate de către societatea Romprest SRL din Craiova. Durata lucrărilor este de 15 luni.