Numărul cazurilor de COVID-19 crește, în județul Dolj

Numărul îmbolnăvirilor cauzate de coronavirus crește, în județul Dolj, ajungând, joi, la 135. Astfel, potrivit autorităților județene, sunt trei cazuri noi raportate, persoane care au intrat în contact direct cu lucrători MAI. 

covid 1

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, situația epidemiologică, de joi, la ora 9.00, în Dolj, se prezenta astfel: 520 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu; 527 de persoane se află în carantină; 2.051 de persoane au ieșit din carantină; 13.466 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu; 57 de persoane vindecate și 135 persoane confirmate pozitiv.

Între persoanele care sunt internate în spital, cu COVID-19, se găsesc jandarmi, un polițist IPJ Dolj și unul de la Frontiera Bechet.

Totodată, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj, 10 jandarmi, dintre cei 28 confirmați cu COVID-19, au fost externaţi din Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova.

Numărul cadrelor MAI izolate la domiciliu este 105.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de noul virus, dau asigurări reprezentanții Prefecturii Dolj.

X

Right Click

No right click