Craiova găzduiește "Forumul Industriei Auto 2019"

Timp de două zile, în perioada 17-18 martie, Craiova găzduieste "Forumul Industriei Auto 2019", un eveniment organizat de Ministerul Economiei și Primăria Municipiului Craiova.

Evenimentul debutează dumnică, 17 martie, la Centrul Multifuncțional Craiova, unde sunt așteptați peste 300 de participanți din toată Europa.

Potrivit unui proiect de hotărâre al Primăriei Municipiului Craiova, "Forumul Industriei Auto 2019" face parte din seria de evenimente organizate de Ministerul Economiei, în contextul preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene.

"Prin adresa nr. 13298/17.01.2019, Ministerul Economiei a propus colaborarea dintre Minister și Primăria Municipiului Craiova, în vederea organizării și bunei desfășurări a evenimentului "Forumul Industriei Auto 2019", la Centrul Multifuncțional Craiova. Forumul se înscrie în seria de evenimente și acțiuni organizate de Ministerul Economiei în contextul preluării PRES RO 2019, cu participarea reprezentanților Comisiei Europene, Guvernului României, Parlamentului European, miniștrilor economiei din statele membre, cu participarea reprezentanților mediului de afaceri din industria auto și mass-media’’, se arată în proiectul Primăriei Municipiului Craiova.

De asemenea, tot din proiectul de hotărâre aflăm că, în vederea organizării evenimentului‘’Forumul Industriei Auto 2019”, autoritățile locale au alocat suma de 35.000 de lei, cu TVA.

X

Right Click

No right click