Elevii intoxicați, de la un liceu din Dăbuleni, protest în fața instituției de învățământ

Elevii Liceului Teoretic Constantin Brâncoveanu, din Dăbuleni, care au ajuns intoxicați la spital zilele trecute au organizat un protest în fața unității de învățământ.

 elevi dabuleni

Zeci de tineri, elevi ai liceului din Dăbuleni, au ajuns zilele trecute la spital, cu stări de vomă, amețeală și greață. Inițial, autoritățile au crezut că este din cauza substanței dezinfectante cu care au fost curățate clasele, cu o zi în urma incidentului. Ulterior, reprezentanții ISU Dolj au confirmat că nu din această cauză elevii au ajuns la o unitate spitalicească din Craiova. Totodată, reprezentantul firmei care a distribuit substanța dezinfectantă a declarat pentru Ediție Specială, în ziua incidentului, că ”elevii nu au ajuns la spital din cauza substanței”, cauzele fiind altele.

elevi dabuleni2

Astăzi, tinerii elevi protestează în fața liceului și strigă ”DEMISIA”. Aceștia au venit cu măști pe față și spun că este noua uniformă a unității de învățământ la care studiază. De asemenea, aceștia au filmat toaletele elevilor, care sunt într-o stare deplorabilă și le-au postat pe o rețea de socializare, pentru ca cei competenți să ia atitudine.

Conducerea instituției de învățământ declara la sfârșitul săptămânii trecute că este convinsă că se va face lumină în acest caz.

”Legat de incidentul neplăcut ( și pentru mine) de la Liceul Teoretic Dăbuleni, am rugămintea la dumneavoastră.... la rabdare! Sunt convinsa ca instituțiile statului roman, (care va asigur ca sunt competente) vor face lumina în acest caz! Cei responsabili vor plăti! Elevii/preșcolarii sunt în siguranță în unitatea noastra! Rugămintea mea e sa nu aplecați urechea la minciuni, bârfe, scenarii etc. ! Mulțumesc pentru înțelegere!”, a explicat Diaconu Luminița, directorul Liceului Teoretic ”Constantin Brâncoveanu”, din Dăbuleni, Dolj.

 

sursa foto - Facebook