STOP VOT în cadrul campaniei de bugetare participativă

Procesul de vot în cadrul campaniei de bugetare participativă, demarată anul trecut de către reprezentanții Primărie Craiova, se va încheia mâine, 39 de proiecte fiind depuse în acest sens.

RS430 IMG 0595 primaria craiova eso 

Persoanele care vor să cunoască temele proiectelor înscrise în cadrul celor opt domenii trebuie să își creeze un cont pe craiova.decid.ro. Ulterior, pot vota unul din cele 39 de proiecte.

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, a precizat că toate proiectele sunt bine întocmite, semn că cetăţenii sunt interesaţi să se implice în dezvoltarea oraşului.

Sunt proiecte de interes. Au atacat majoritatea domeniilor. Sunt opt domenii pentru care s-au realizat aceste proiecte. Cele mai multe proiecte au venit din partea tinerilor. Multe sunt legate de piste de biciclete, de amenajarea anumitor locuri de joacă, a anumitor zone verzi. Proiectele au o logică și nu sunt depuse ca să fie puse pe platformă în ideea că poate vor primi bani. Vor piste de biciclete pe străzi unde pot fi amenajate. Acesta este doar un exemplu. Toate proiectele depuse sunt bine gândite. Cei care au depus au și estimat valoarea lor. În total, avem un buget de 200.000 de euro. Cele mai bune proiecte pot fi votate, online, până pe 23 ianuarie. Bugetul maxim pe care îl poate primi un proiect este de 50.000 de euro”, a spus Genoiu.

 

X

Right Click

No right click