Surpriză uriașă pentru șase frați din Cetate: le-au fost plătite facturile pe o jumătate de an

Un eveniment cochet și caritabil a fost organizat pentru a ajuta o familie care trăiește într-un mediu defavorizat.

B535A4BE 993E 49D4 B685 ED212011F284
O asociație a faptelor bune împreună cu un bar din Craiova au desfășurat un eveniment caritabil în preajma sărbătorilor, unde artiști locali i-au încântat pe cei prezenți, făcându-i astfel să doneze. Petrecerea a fost ideea celor de la Barcicleta, un concept unic în Oltenia de bar-magazin.

O parte din banii strânși în urma evenimentului a servit la cumpărăturile făcute în preajma sărbătorilor pentru frații neajutorați din Cetate, iar altă parte a fost oferită de curând, aceleiași familii, pentru plata unor facturi. Este vorba de șase frați, care au rămas fără părinți. Mama acestora a murit după ce a născut ultimul copil, pe mezina familiei, iar tatăl s-a sinucis la scurt timp după moartea soției. Copiii au rămas singuri, fără niciun sprijin, fiind nevoiți să muncească pentru a se întreține. 

Patru micuți, cu vârste cuprinse între 3-7 ani, sunt în grija celor două surori mai mari, care merg zilnic la muncă, pentru a-i crește și a le oferi o educație. Din banii rămași în urma petrecerii caritabile, le-au fost plătite facturile pe o jumătate de an.

Am reușit să le facem sărbătorile mai frumoase, dar fiindcă bunăvoința oamenilor din jurul nostru a fost mare, am reușit să le achităm și facturile pentru următoarele 6 luni”, spun reprezentantii Asociației “Life is better with Friends”.

64B052BC 0245 45C6 9C4D D6A786B1072E

Artiști locali, Loredana Delcea și Gabriel Caian, au luat parte la acest proiect pentru strângerea de fonduri, pentru copiii rămași orfani. Timp de șase luni, cei șase frați din Cetate au facturile plătite, din donațiile oamenilor cu suflet.

X

Right Click

No right click