Sens giratoriu la Aeroportul Internațional Craiova

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizate duminică, la Craiova, că în zona Aeroportului Internațional Craiova va fi amenajat un sens giratoriu, măsura fiind luată din cauza accidentelor înregistrate. 

aeroport craiova 12

Giugea a spus că într-o primă fază va fi amenajat un sens giratoriu provizoriu, iar ulterior unul modular. Totodată se vor monta și separatoare de sens.  

Referitor la ceea ce se întâmplă la Aeroport, o frecvență foarte mare a accidentelor. În două săptămâni va fi amenajat un sens giratoriu provizoriu, urmând ca într-un timp foarte scurt să fie construit un sens giratoriu modular și să fie instalate separatoare de sens. Săptămâna viitoare  voi merge cu documentația pentru lărgirea pe patru benzi între Metro și sensul giratoriu care duce spre Pilești și centura orașului. Nu este firesc să existe acea ștrangulare la intrare în oraș”, a spus deputatul Giugea.

Acesta a adus în discuție și „soarta” Colegiului Național Carol I, menționând că după ce vor mai fi obținute anumite avize se va semna și contractul pentru acest obiectiv al Băniei.  

Colegiul Național Carol I este prioritate zero. Am depus amendamente la toate guvernele PSD în privința bugetului pentru acest obiectiv. Când era la vot, în Parlament, la semnalul nu foarte discret al Olguței Vasilescu, parlamentarii PSD de Dolj ieșeau din sală pentru a nu fi acuzați că nu votau amendamentul sau că se abțineau. Mai este nevoie de obținere avizelor CTE și curând se va semna contractul și pentru acest obiectiv din Craiova”, a conchis Giugea.