Dincă are pretenții. Risipițeanu și-a recunoscut fapta

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal, acuzat că a ucis două adolescente, respectiv Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a ajuns astăzi, la Tribunalul Olt.

1BB25946 1808 4504 B759 61BCF782F628

Dincă și Risipițeanu, principalii suspecți in cazul “Caracal”, au ajuns în fața magistraților, astăzi.

Avocatul lui Dincă a cerut ca suspectul să rămână doar cu 6 infracțiuni, in loc de 8. Si anume: FĂRĂ VIOL ALEXANDRA, pentru că în afară de spusele fetei, nu există dovezi că ar fi violat-o. FĂRĂ omor LUIZA, acesta cere arest la domiciliu, pentru că deja au trecut cele 180 de zile de arest preventiv si se cere o măsură mai blândă.

Cât despre complicele lui Dincă, și anume RISIPITEANU, avocatul cere control judiciar, pentru ca suspectul a avut un comportament oscilant și a fost sincer, si-a recunoscut fapta. Risipițeanu spune că a greșit o singura dată. Ca atare, se cere CONTROL JUDICIAR. Risipiteanu a fost intrebat de instanță ce vrea. Bărbatul spune că nu vrea să se ducă acasă, că nu are bani. Speța rămâne in pronunțare.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, potrivit procurorilor DIICOT.

foto - digi24.ro

X

Right Click

No right click