Piața din Dăbuleni se redeschide la cererea cetățenilor

Autoritățile locale ale orașului Dăbuleni au luat decizia de a redeschide piața, venind astfel în  sprijinul producătorilor agricoli și al consumatorilor de la nivelul localității.

6C50546C B9A9 4090 AACD 6EE7829743F6Cetățenii orașului Dăbuleni au solicitat autorităților locale să redeschidă piața. Așadar, datorită caracterului agricol al zonei, dar luând și în considerare solicitările în acest sens din partea locuitorilor, în conformitate cu reglementările legale în vigoare, Comitetul Local pentru Situații de Urgență al orașului Dăbuleni, întrunit în ședința de azi, 23.04.2020, a hotărât:

1. Deschiderea pieței, începând cu ziua de duminică, 26.04.2020;

2. În piață, vor putea fi comercializate doar produse agroalimentare ( fructe, legume, răsaduri, miere, brânză, ouă, cereale, păsări, animale vii, etc);

3. Comercianții de produse agroalimentare sunt obligați să poarte mănuși și mască de protecție și să păstreze distanța socială recomandată, în vederea protejării împotriva COVID-19;

4. Pentru desfășurarea, în condiții de protecție, a activității de comercializare a produselor agroalimentare, vor fi desemnate persoane din cadrul Primăriei Oraș Dăbuleni, cu atribuții în acest sens, sprijiniți de Poliția Locală.