Contrabandă cu țigări la Plenița. Doljeni, fugăriți de oamenii legii

Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița au efectuat o percheziție domiciliară, pe 14 februarie, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

contrabanda tigari

Oamenii legii au găsit într-o autoutilitară din curtea imobilului respectiv, 28.960 de pachete de țigări fără timbru sau marcaj fiscal.

”Cercetările au fost preluate de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din verificări stabilindu-se faptul că autoutilitara în care au fost găsite țigările avea aplicate, peste numerele de înmatriculare valabile, plăcuțe cu un alt număr de înmatriculare. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat doi bărbați, primul dintre aceștia în vârstă de 42 de ani, din Caraula, și cel de-al doilea de 40 de ani, din Unirea, care au încercat să își asigure scăparea prin fugă, aceștia fiind prinși de polițiști și conduși la sediul secției”, transmite IPJ Dolj.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări. Pe 15 februarie, doljenii au fost prezentanți instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de ambele persoane. Întreaga cantitate de țigarete, autoutilitara și un alt autoturism utilizat de bărbatul de 40 de ani au fost indisponibilizate, urmând a se dispune măsurile legale care se impun. 

X

Right Click

No right click