Încă o „năzbâtie” a primarului din comuna Coţofenii din Faţă!...

Noi veşti îngrijorătoare ne vin din comuna doljeană Coţofenii din Faţă, administrată de primarul Constantin Cârciumaru, cel care, în urmă cu vreo două luni, era acuzat de hărţuire sexuală, de către o localnică.

primar cotofeni Constantin Carciumaru

Sursa noastră ne spune că, de ceva timp, primarul Constantin Cârciumaru a început lucrările de canalizare în comună, dar acestea sunt executate atât de haotic şi neglijent încât a făcut drumurile şi uliţele localităţii nepracticabile, astfel că s-a ajuns la situaţia în care un decedat, care trebuie înhumat mâine, nu poate fi scos din curte de familie pentru că nu au pe unde intra şi ieşi maşina mortuară şi alaiul de rude şi prieteni ai defunctului(!)...

Oamenii sunt disperaţi şi caută soluţii, dar cu greu se va găsi o cale de rezolvare a acestei situaţii incredibile, generate de primar.

Fotografiile de la faţa locului sunt elocvente cu privire la modul în care arată, în acest moment, drumurile din comuna Coţofenii din Faţă.

 Canalizare Cotofeni

Canalizare Cotofeni 2

Canalizare Cotofeni 3

Încă o dovadă că, atunci când ajunge omul nepotrivit în funcţia nepotrivită, el afectează viaţa şi confortul membrilor comunităţii pe care o administrează...   

X

Right Click

No right click