Opt oferte pentru modernizarea DJ552 Craiova - Cetate

Licitația pentru atribuirea contractului de modernizare a drumului județean 552 Craiova – Mofleni – Bucovăț – Terpezița – Sălcuța – Vîrtop – Caraula – Cetate a intrat în etapa evaluării, până ieri, când a expirat termenul limită, fiind depuse câte patru oferte pentru fiecare dintre cele două loturi în care este împărțit contractul.

DJ552 salcuta

Reprezentanţii CJ Dolj informează că în cazul acestui proiect, cu o valoare totală de aproape 50 de milioane de euro, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014–2020, sunt luate toate măsurile pentru ca lucrările efective să poată demara în cel mai scurt timp. Interesul pentru acest proiect este mare, fiind înregistrate patru oferte pentru fiecare dintre cele două loturi. Drumul, în vederea reabilitării și modernizării, a fost împărțit în două tronsoane, de aici și ideea celor două loturi.

„Este îmbucurător, în acest sens, interesul manifestat de firmele de profil față de licitația pentru atribuirea contractului, astfel că, până la data limită stabilită pentru depunere, s-au înregistrat câte 4 oferte pentru fiecare dintre cele 2 loturi corespunzătoare tronsoanelor în care a fost împărțit drumul“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Proiectul ,,Modernizarea DJ 552 Craiova – Mofleni – Bucovăț – Terpezița – Sălcuța – Vîrtop – Caraula – Cetate, km 4+200 – 71+771“ este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, având o valoare totală de 234.692.016,98 lei (echivalentul a 49,6 milioane de euro).

X

Right Click

No right click