Cursa Blue Air Antalya-Craiova, întârziere de 5 ore

Pasagerii care se întorc vineri din Antalya (Turcia) în Craiova, cu avionul, au avut de aşteptat 5 ore în aeroport, pentru că aeronava a avut întârziere. Avionul Blue Air, care ar fi trebuit să ajungă pe Aeroportul din Craiova la ora 11.15, va ateriza după ora 17.00.

avion blue air

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Craiova, Oana Răducănoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că aeronava de pe ruta Antalya -Craiova este o cursă charter operată printr-o agenție de turism, nu de Aeroportul Craiova.

„Datele pe care le avem sunt că turiștii au fost preluați de pe aeroportul din Turcia în urmă cu câteva minute. Nu cunoșatem motivele întârzierii acestei curse pentru că este un zbor operat printr-o agenție de turism”, a spus Oana Răducănoiu.

Contactați de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanții agenției respective de turism au spus că nu pot oferi un punct de vedere.

„Situația a fost cauzată de o defecțiune tehnică minoră la una dintre aeronavele companiei. Din motive de siguranță, compania a decis ca aeronava să rămână la sol până la remediere.Ca urma a acestei situații, mai multe zboruri au suferit întârzieri, iar întreaga noastră echipă are ca prioritate rezolvarea iregularităților. Pasagerii au fost informați și au primit asistență pe aeroport sau prin call center", se arăta într-un comunicat Blue Air.