Băileşti: Modernizarea sistemului rutier şi pietonal

Primăria Municipiului Băileşti: Proiect de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale.

pist

Azi, 2 martie 2021, la Primăria Municipiului Băileşti, a fost semnat contractul de servicii, după 11 luni de la inițierea licitației publice, pentru servicii de proiectare privind proiectul de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale pentru străzile: Av. Petre Ivanovici, Horia Cloşca și Crişan, General Dragalina, Mihai Viteazul, A.I. Cuza, Banu Manta, Banu Mărăcine, Ardealul, Libertăţii, General Ghenescu, Brâncoveni, Viilor, Speranţei, Mareşal Averescu, Dunării, Cernei, Vasile Alecsandri, Ecaterina Teodoroiu, Ana Ipătescu, Tismana, Radu Paisie, Tudor Vladimirescu, Vlad Ţepeş.

Proiectul de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale, face parte din proiectul integrat „Îmbunătățirea mobilității urbane și reducerea emisiilor de CO2 în Municipiul Băilești”, depus de Primăria Municipiului Băilești şi finanțat prin fonduri europene nerambursabile prin POR/186/3/2/ Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane, bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă/2/ Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă, având o valoare totală de 45.709.487,04 lei.

Achizitorul are, ca termen de predare a proiectului tehnic și a documentațiilor, data de 2 aprilie 2021 (maxim 30 de zile).

După predarea acestor documentații, Primăria Municipiului Băilești va iniția procedura privind achiziționarea lucrărilor de execuție.