Prima reacţie a DSV Dolj despre problema cornurilor și a laptelui distribuite elevilor

Părinții copiilor din județul Dolj continuă să acuze calitatea cornului și a laptelui bătut oferit de către autorități elevilor, la școală, dar dacă o fac doar în postările de pe paginile de Facebook nu este suficient, a spus directorul Direcției de Sanitar Veterinare Dolj, Andrei Butaru.

Mulţi părinţi au arătat pe reţeaua de socializare situaţia cornului şi a laptelui primit de elevi dar nu aceasta este soluţia . Inspectorii DSV Dolj nu au primit nici o reclamaţie în acest sens .

„Noi intervenim pe tot ceea ce înseamnă probleme microbiologice, nu ce ține de calitate. A discuta despre calitatea unui produs este foarte dificil. Protecția Consumatorului este într-o măsură mai mare. Când elevii primeau lapte, cel pasteurizat, eu a făcut un astfel de examen și a ieșit în parametri normali, ca încărcătură bacteriologică. Acum, despre cazurile din prezent, noi nu am primit nicio sesizare în acest sens, dar dacă sunt părinți aflați în situații de acest fel pot veni cu produsul, cu acel lapte bătut și facem un examen bacteriologic”, a explicat Andrei Butaru.

Conducerea Consiliului Județean Dolj încearcă să rezolve situația purtând discuții și notificând firmele responsabile, iar dacă va fi cazul se vor imputa sume de bani și se va merge chiar până la rezilierea contractelor.

 

X

Right Click

No right click