Asociaţia „Cultul Eroilor” – Fraţii Buzeşti va depune coroane de flori la mormintele eroilor români căzuţi în (Ceho)Slovacia

În perioada 21-24 octombrie 2019, o delegaţie oficială a Asociaţiei Naţionale „Cultul Eroilor” – Regina Maria, Filiala Dolj – „Fraţii Buzeşti”, condusă de preşedintele col. (r) Marinel Florescu, va efectua o deplasare în oraşul Banska Bystrica, din Republica Slovacia, unde va depune coroane de flori la Monumentul şi Cimitirul Eroilor Români care au căzut, în al doilea război mondial, în luptele pentru eliberarea Cehoslovaciei.

Asociatia Cultul Eroilor1514

Începând cu ora 10.00, programul cuprinde o ceremonie religioasă, urmată de o depunere de coroane la Monumentul Eroilor din centrul oraşului, eveniment la care vor participa Consulul României la Banska Bystrica, iar din partea slovacă, oficialii de la Primăria localităţii.

La ora 14.00, se va desfăşura o ceremonie similară şi o depunere de coroane de flori la Cimitirul ostaşilor români din Zvolen, la care este anunţată şi participarea reprezentanţilor Ambasadei României la Bratislava.

După întoarcerea acasă, pe data de 25 octombrie 2019, de „Ziua Armatei”, reprezentanţii Filialei „Cultul Eroilor” Dolj – Fraţii Buzeşti vor depune coroane de flori la Cimitirul Eroilor din Sineasca, unde va fi oficiată şi o slujbă relegioasă de pomenire.

X

Right Click

No right click