Rezerve cu taxă pe două secții din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Au fost făcute reabilitări majore

Complet reabilitată, Secția de Neurologie I din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova oferă bolnavilor și însoțitorilor acestora condiții mai bune de spitalizare, investițiile presupunând și dotări corespunzătoare. 

 

rezerva neurologie

Potrivit directorului unității medicale, Anca Tudor, întregul proces a însemant atât renovări cât și achiziții de frigidere, televizoare, paturi și vestiare, fiind instalat și un sistem de climatizare. 

De asemenea, a fost amenajată și o rezervă unde, contra sumei de 100 de lei/zi, bolnavul și însoțitorul beneficiază de un confort ceva mai ridicat. Și pe Secția Neurologie II este o astfel de rezervă.

Am considerat că este necesar un sistem de climatizare pentru confortul sporit al pacienților. Acum, temperatura este constantă atât în saloane cât și pe coridoare. Sunt și lucrări de reparații și igienizări care, în mod special se referă la înlocuirea covorului medical, la înlocuirea instalațiilor electrice, a celor termice. La toate acestea se adaugă și achiziții de paturi noi, de televizoare, de frigidere. Au fost amenajate dressinguri între saloane, mai exact niște vestiare pentru personalul secției noastre. Atât la nivelul Secţiei Clinice de Neurologie I cât şi la Secţiei Clinice de Neurologie II avem acum două rezerve cu câte un pat. Acestea sunt cu un confort hotelier deosebit, pentru care pacienţii noştri care optează, contra cost, vor sta în aceste rezerve. Sunt rezerve cu un pat, cu grup sanitar propriu”, a menționat directorul spitalului. 

La rândul său, primarul Craiovei dă asigurări că investițiile în domeniul sănătății vor continua, suma totală direcționată către această secție fiind de aproximativ 600.000 de lei.

Întotdeauna am pus sănătatea craiovenilor pe primul loc și în fiecare an am alocat fonduri consistente pentru spitale și clinici. Sumele investite de Primăria Municipiului Craiova pentru reabilitarea Clinicii de Neurologie I se ridică la aproximativ 600.000 lei. Sunt lucrări de reparații curente și igienizări în valoare de aproximativ 250.000 lei, lucruri esențiale ca un act medical să poată funcționa în condiții normale. La capitolul investiții, Clinica de de Neurologie are de astăzi un nou sistem de climatizare în valoare de 200.000 lei și, automat, vorbim de un confort sporit pentru medici, asistenți, pacienți și aparținători. Iar, pe lângă toate aceste lucrări, Primăria Craiova a alocat un buget special și pentru achiziționarea de frigidere, televizoare și vestiare în valoare de 150.000 lei, astfel încât oricine intră aici - de voie sau de nevoie - să dispună de toate condițiile de confort psihic și fizic”, a spus Mihail Genoiu.

rezerva neurologie cu taxa

X

Right Click

No right click