Familia Luizei Melencu, la deschiderea noul an școlar, la colegiul unde învăța fata. „Un monstru cu chip de om a luat-o și nu spune unde a dus-o”

Începutul noului an școlar a fost unul trist, la Colegiul Tehnic CD Nenițescu din Craiova, acolo unde a învățat Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal în luna aprilie. Bunicii și mama fetei au participat la festivitate, atât familia cât și colegii acesteia purtând fotografii cu Luiza.

scoala luiza melencu 1

Părinții, bunicii și mătușa adolescentei au fost întâmpinați de către cadrele didactice și de colegi, cu toții sperând ca într-o bună zi, adolescenta să reapară.

Directorul instituției școlare, Carmen Dașoveanu a spus că speră să se întample o minune și Luiza sa revină la școală. Aceasta i-a rugat pe toți elevii și profesorii să se gândească cu toții la Luiza și să se roage pentru ea.

Mama fetei a vorbit și ea despre faptul că Luiza nu este prezentă la deschiderea noului an școlar, punctând faptul că aceste patru luni au fost de coșmar pentru întreaga familie.

Este greu, pentru un părinte, să treacă prin astfel de momente. Astăzi, nu veți mai avea parte de zâmbetul Luizei pentru că un monstru cu chip de om a luat-o și nu spune unde a dus-o. Ușa casei, ușa internatului, ușa clasei, toate vor fi deschise pentru Luiza și sperăm că într-o zi se va întâmpla minunea să reapară”, a spus mama acesteia.

 

Ultimele știri

X

Right Click

No right click