Spitalul Județean de Urgență Craiova face angajări

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova a scos la concurs cinci posturi pentru medici și 17 pentru personal auxiliar. 

 

spitalul judetean

Conform anunțurilor de angajare pe de site-ul unității medicale, dacă posturile pentru medici au fost scoase la concurs pe 23 august, cele pentru muncitori calificați și necalificați au apărut ca fiind disponibile în data de 4 septembrie, la câteva zile după vizita ministrului Sănătății, Sorina Pintea.

Se organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcţii contractuale vacante: un post -pentru Întreţinere spaţii verzi; un post – pentru Aprovizionare, manipulare, depozitare si deservire mijloace de transport; pompier – un post – pentru Birou securitatea muncii, PSI, protecţie civilă şi situaţii de urgenţă; un post pentru Compartimentul administrativ - îngrijitoare spital; agent DDD (dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare) debutant – un post pentru Serviciul de prevenire a infecţiilor asociate asistenţei medicale; instalator de încălzire centrală şi gaze) – șase posturi – pentru Staţia centrală de oxigen; electrician – șase posturi – pentru deservire grup electrogen”, se arată în anunțul de pe site-ul unității spitalicești.

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs la secretariatul comisiei de concurs – Serviciul RUNOS până la data 17 septembrie, ora 16.00.

Relaţii suplimentare la sediul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, persoană de contact: Ec. Gălan Andreea, Serviciul RUNOS

Un post de medic specialist în specialitatea chirurgie generală pentru Secţia Clinică Chirurgie Generală III; un post de medic specialist în specialitatea radioterapie pentru Secţia Clinică Radioterapie; un post de medic specialist în specialitatea neurochirurgie pentru Secţia Clinică Neurochirurgie; un post de medic dentist în cadrul Cabinetului de Stomatologie din Ambulatoriul de specialitate pentru sportivi; un post de medic rezident ultimul an în specialitatea urologie pentru Secţia Clinică Urologie”, este un alt anunț al spitalului.

X

Right Click

No right click