Misterul poșetei albastre din mașina ucigașului. Există o a treia victimă?

Cazul Caracal a ajuns la un nou episod. Ancheta se complică. Obiecte găsite în mașina lui Gheorghe Dincă și despre care nu se știe cui aparțin îi duc pe criminaliști cu gândul la o a treia victimă. E vorba despre un cercel și o poșetă, care nu sunt nici ale Alexandrei și nici ale Luizei.

 masina criminal

Surse judiciare au precizat că procurorii au identificat, atunci când au verificat prima oară mașina lui Gheorghe Dincă, noi probe, despre care nu se știe cui aparțin.  Este vorba despre un cercel și o poșetă albastră, care nu sunt nici ale Alexandrei Măceșanu și nici ale Luizei Melencu. De aceea, procurorii DIICOT au cerut o nouă expertiză.

Aceste noi aspecte, corelate cu analizele genetice incerte, care nu au putut stabili ADN-ul, pentru că oasele din pădure erau prea arse, conturează și mai mult ideea celei de-a treia vicime a bestie de la Caracal.

Când au percheziţionat maşina lui Gheorghe Dincă prima oară, anchetatorii au găsit la suprafaţă un cercel cu pietre argintii, pe care mama Alexandrei Măceşanu l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale. Anchetatorii au găsit atunci şi o poşetă albastră, despre care nici mama Alexandrei Măceșanu, nici cea a Luizei Melencu nu le-au recunoscut.

Ulterior, la o nouă serie de percheziţii în maşină, după ce au demontat până la schelet autoturismul, anchetatorii au găsit un alt cercel, diferit de primul, cu un ornament negru. Obiectul nu a fost recunoscut de niciuna din mamele fetelor pe care Dincă a spus că le-a ucis, potrivit digi24.ro.

Acum, anchetatorii DIICOT au trimis aceste obiecte pentru a fi expertizate, pentru a stabili dacă probele ADN obţinute se potrivesc cu celor două fete sau se pune problema unei a treia victime.

Anchetatorii iau în calcul existenţa unei a treia victime încă de la început, cu atât mai mult cu cât criminaliştii spun că Gheorghe Dincă are un profil atipic al unui criminal în serie şi că e puţin probabil să fi început să comită aceste fapte la 60 de ani.