Alexandru Cumpănașu îi cere lui Fifor publicarea raportului polițistului care a vorbit cu Alexandra

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut un apel public, vineri, către ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, de a publica raportul ofițerului de poliție care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra.

 CUMPANASU SI ALEXANDRA

"Nu avem certitudinea că Alex este decedată sau în viață, în afara sentimentului familiei că trăiește. Nu avem complicii și rețeaua criminală din spatele acestei tragedii odioase, nu avem crima organizată măcar din Olt arestată. Nici măcar CERCETATĂ", scrie Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Unchiul Alexandrei Măceșanu face un apel către Mihai Fifor

"De aceea fac un apel către Ministrul de Interne prin care îi cer 4 lucruri clare în mod imperios:
1. Publicarea de urgență a Raportului ofițerului de poliție care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra. Noi (familia) am făcut tot ce am putut pentru a ajuta Parchetul și MAI, atât cu informații, cât și cu solicitarea către STS a conversațiilor acestei EROINE a unui întreg popor astăzi fără să-și dorească o clipă. Dacă nu va fi făcut public, vom depune cerere oficială pentru avea acces la el ca parte (victimă) în tot acest COȘMAR.
2. Publicarea unui comunicat de presă sau o declarație de presă din partea Ministrului de Interne, prin care să clarifice dacă MAI are cunoștințe despre rețele de crimă organizată în județul Olt. Dacă DA, de ce nu sunt încă arestați liderii și complicii lor din fiecare sector (poliție, parchet, politică, administrații publice, etc. )
3. Un răspuns public sau SCRIS către mine, prin care să-mi comunice dacă a dispus ordine scrise și planuri de măsuri pentru verificarea tuturor disparițiilor de copii și nu numai nerezolvate măcar din ultimii 10 ani. Îi precizez domnului ministru că Procurorul General a semnat deja ordinele de inspecție atât față de procurorii DIICOT, cât și față de procurorii parchetelor teritoriale, așa cum a dispus deja și CSM, prin Inspecția Judiciară. Polițiștii care au acoperit rețele, în ultimii 10 ani, trebuie cercetați și trimiși la pușcărie! Vă cer în numele populației întregii țări aflată de mine în acest demers un răspuns public: ați semnat sau nu ordinele de control pentru ultimii 10 ani? În caz contrar, voi reveni cu o altă adresă scrisă.
4. Arestarea deîndată a tuturor clanurilor interlope din întreaga țară, împreună cu Parchetul General, despre care se presupune că MAI și DIICOT au cunoștință și le-au documentat", conchide Alexandru Cumpănașu.

 

Ultimele știri

X

Right Click

No right click