Reținut după ce și-a bătut fosta iubită și a târât-o 50 de metri pe stradă

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de polițiștii din județul Vâlcea, după ce și-a bătut fosta iubită și a târât-o pe stradă pe o distanță de 50 de metri, iar ulterior a incendiat mașina tatălui fetei.

arestat

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în orașul Drăgășani. Polițiștii au fost sesizați atunci că o fată era bătută de fostul ei iubit. „Ajunși la fața locului au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în fața unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr și târâtă pe o distanță de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgășani, cu care avusese o relație de concubinaj”, susțin reprezentanții IPJ Vâlcea.

Potrivit acestora, văzând cele întâmplate tatăl și bunicul fetei au intervenit și s-a iscat un scandal, care a fost aplanat de polițiștii sosiți de fața locului. În urma conflictului, tânărul de 26 de ani, fata și bunicul acesteia au fost răniți și au fost transportați la spital.

Polițiștii susțin că luni dimineața, după ce a ieșit din spital, tânărul ar fi incendiat mașina tatălui fetei.

El a fost reținut de polițiști, care au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și distrugere.

X

Right Click

No right click