INML: Oasele calcinate găsite în Casa Groazei sunt umane!

Oasele găsite de anchetatori în Casa Groazei din Caracal sunt 100% umane, însă specialiștii nu se pot pronunța, în prezent, dacă aparțin Alexandrei întrucât este prematur, au precizat surse din cadrul INML ”Mina Minovici”.

exclusiv surse din ancheta oasele gasite in casa lui gheorghe dinca sunt ale unei fetite cu varsta 607915

Surse din cadrul INML au precizat că oasele ridicate de anchetatori de la casa lui Gheorghe Dincă sunt 100% umane. Analiza antropologică durează, de aceea specialiștii nu se pot pronunța cu exactitate . Rămășițele umane au fost trimise pentru expertizare Institutului Național de Medicină Legală.

Potrivit surselor din anchetă oasele calcinate găsite în butoi la Gheorghe Dincă au aparținut unei fetițe cu vârsta între 12 și 17 ani, de talie mică. E foarte greu să se stabilească cu certitudine. Aceste oase vor fi duse la un aparat special, unde vor fi făcute pulbere ca să vadă dacă mai există urme de ADN. Urmează să se vadă dacă acesta coincide cu cel al Alexandrei. 

Procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat, miercuri, că Direcția nu are în acest moment nici măcar rezultate preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă, astfel că informațiile apărute în spațiul public nu sunt confirmate încă.

X

Right Click

No right click