Ce au găsit anchetatorii ucigaşului din Caracal după gardurile înalte de 3 metri

Casa Groazei, aşa cum a fost numită locuinţa în care a stat Gheorghe Dincă, ucigaşul din Caracal, poate fi descrisă cu greu de către cei care au ajuns în interior. În curte sunt gropi adânci cimentate, iar în casă geamurile sunt zidite sau acoperite.

 

image3
În spatele gardurilor înalte de 3 metri, aşa acum a vrut criminalul să îi fie protejată casa de ochii curioşilor, procurorii au găsit geamuri zidite sau acoperite, haine aruncate peste tot, animale, bucăţi de fier vechi, mizerie de nedescris.

Iar o mare întrebare este legată de gropile cimentate şi ce s-ar putea ascunde în ele.

"Sunt gropi săpate şi cimentate. Sunt cercetate pe rând. Se prelevează probe, pentru că zona poate fi contaminată, dintr-un pas greşit şi lucrurile pot căpăta o altă turnură", a declarat procurorul şef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu.

„Nu pot să vă descriu. Sunt copaci, sunt animale, sunt lucruri aruncate unele peste altele, sunt camioane de haine vechi, care trebuie luate la mână şi analizate, sunt gropi, nu ştiu de ce săpate. A fost atelier auto aici. Sunt lucruri îngrămădite, obiecte care nu ar avea ce să caute acolo. Vă dau un exemplu: o bârnă de lemn suspendată pur şi simplu. Sunt lucruri care trebuie analizate, cercetarea la faţa locului trebuie făcută în condiţii legale”, a spus Hosu.

casa groazei

O persoană care îl cunoaşte de zeci de ani pe Gheorghe Dincă spune că acesta şi-a construit casa cu mâna lui. "Era exact aşa: Casa Groazei. Şi o construise cu mâna lui". Chiar şi cei doi-trei oameni care îl căutau erau îngroziţi de mizeria în care stătea, a mai spus sursa citată.

Sursa Mediafax

X

Right Click

No right click