CRAIOVA: Marți și miercuri, Bariera Vâlcii va rămâne fără apă

Reprezentanții Companiei de Apă Oltenia anunță că, marți și miercuri, se va întrerupe alimentarea cu apă în zona Bariera Vâlcii. 

robinet apa

CAO spune că se oprește apa în această zonă pentru executarea unor lucrări de modernizare a rețelei de alimentare cu apă potabilă în cadrul proiectului „Digitalizarea activității Companiei de Apă Oltenia SA prin achiziția de echipamente și software specifice”.

În cele două zile, cetățenii nu vor avea apă la robinet, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Zonal, este vorba despre:

Marți: perimetrul cuprins între bulevardul Dacia – bulevardul Decebal – str. Gârlești – Centura de Nord cu străzile adiacente – str. Bariera Vâlcii și străzile adiacente – bulevardul Dacia;

Miercuri: cartierul Scriitorilor, cartierul Șimnicul de Jos, str. Bariera Vâlcii între intersecția cu str. Mălinului și Centura de Nord, Aleile I – IV Șimnic, str. Coacăzului, Cimitirul de Nord.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, informează CAO.