Primăria Severin a achiziționat cinci module-locuință pentru situații de urgență

Cinci module care pot fi folosite ca locuințe provizorii pentru cazarea persoanelor în cazul producerii unor situații de urgență majore au ajuns în municipiul Drobeta Turnu Severin.

locuinte sociale

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, liberalul Daniel Cîrjan, anunță că, printr-un proiect european, au fost achiziționate 5 module care pot fi folosite ca locuințe provizorii pentru cazarea persoanelor în cazul producerii unor situații de urgență majore (inundații, furtuni, alunecări de teren, incendii, etc) în urma cărora au fost afectate locuințe care prezintă pericol pentru oameni.

Conform declarațiilor viceprimarului, dar și cum reiese din imaginile prezentate, fiecare modul e dotat cu o cameră dormitor cu 2 paturi supraetajate, baie cu cabină de duș, grup sanitar și aparat de aer condiționat.

„Este vizibil faptul că în ultima perioadă vremea devine tot mai imprevizibilă, motiv pentru care am demarat acest proiect prin care să putem adăposti provizoriu persoane aflate în caz de nevoie”, declară viceprimarul Daniel Cîrjan.

 

X

Right Click

No right click