Medici SCJU Craiova: Evoluția stării de sănătate a tânărului înjunghiat în Grădina Botanică este favorabilă

Tânărul în vârstă de 19 de ani, înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, este conştient, stabil hemo-dinamic şi respirator, potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. 

upu craiova

„Putem confirma evoluția favorabilă a stării de sănătate a pacientului”, transmite dr. Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova, despre tânărul înjunghiat.

Potrivit lui Geormăneanu, pacientul se află în continuare în ATI, însă este conștient, stabil respirator și hemodinamic.

„Primește în continuare tratament complex și susținut de terapie intensivă, este supravegheat și monitorizat atent permanent, este îngrijit și tratat de aceeași echipa multidisciplinară de medici”, a explicat dr. Geormăneanu.

O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 19 ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova.

Suspectul, un băiat de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, a fost prins.

Fata a murit pe loc, iar băiatul a fost dus la spital, unde a fost operat timp de mai multe ore. El a pierdut peste 4 litri de sânge.