Trafic restricționat în zona Stadionului Ion Oblemenco

În zona stadionului Ion Oblemenco, din municipiul Craiova, traficul rutier este restricționat, anunță reprezentanții IPJ Dolj, acolo fiind spațiul unde se organizează IntenCity. 

zamfir festival intencity 1

Astfel, până pe 04 iulie 2023, ora 12:00, este restricţionată circulaţia rutieră pe bulevardul Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bulevardul 1 Mai și strada Gheorghe Bibescu până la intersecția cu strada Râului, numai sensul de mers dinspre bulevardul Știrbei Vodă către intersecția cu strada Banu Stepan, precum și accesul din strada Ecaterina Teodoroiu către aleile care deservesc stadionul Ion Oblemenco.

În această perioadă, traficul rutier va fi deviat pe arterele adiacente, accesul în zona restricţionată fiind permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, respectiv către str. Erou Valentin Leoveanu, precum și a clienților stației peco din zona intersecției str. Gheorghe Bibescu-bld. Ilie Balaci - bld 1 Mai.

De asemenea, vă reamintim că începând din 16 iunie 2023, ”în circulația pe toate categoriile de drumuri publice, conducătorii de autovehicule și tractoare agricole sau forestiere sunt obligați să folosească și în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulația diurnă."

Totodată, vă recomandăm să manifestați prudență în trafic, să respectați regulile de circulație și indicațiile polițiștilor rutieri”, informează IPJ Dolj.