Târg de toamnă și momente artistice, pregătite la Grădinița Phoenix din Craiova

Târg de toamnă și momente artistice, pregătite la Grădinița Phoenix din Craiova

Dulceață de tot felul, compoturi, zacuscă din vinete, fasole sau ciuperci, castraveți, gogoșari și conopidă la borcan, salată de sfeclă și hrean, toate acestea au ajuns în cămara craiovenilor care, vineri, au trecut pe la „Târgul de toamnă”, organizat de cadrele didactice și preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit „Phoenix” din Craiova. 

phoenix

Din programul evenimentului nu aveau cum să lipsească momentele artistice.

Într-o zi frumoasă de toamnă ne-am adunat cu mic cu mare la o mare sărbătoare – „Festivalul toamnei”. Ne-am bucurat de prezența d-nei inspector pentru educație timpurie Zoia Maria Ciciu și de momentele artistice pregătite de copii sub îndrumarea doamnelor educatoare. Astfel, în cartier au răsunat glasurile copiilor prin cântece și poezii, iar spectatorii au fost invitați la dans”, a menționat Iulia Adriana Stoicu, directorul Grădiniței Phoenix Craiova.

phoenix director

După momentul artistic, atenția s-a îndreptat către tarabele pline de bunătăți tradiționale pregătite de copii, părinți și bunici.

Din „Cămara Toamnei”, oaspetii au fost ademeniţi de aromele produselor de tot felul plãcinte, pȃine cu seminţe, tarte, cozonac, dovelac și mere coapte, compot, dulceaţã, zacuscã și murãturi.

Vânzarea a mers foarte bine, iar cu banii obținuți se vor face investiții pentru îmbunătățirea mediului educațional.

phoenix1