"Iubitorii" de flori din spațiile verzi, amendați de Poliția Locală (VIDEO)

Polițiștii locali au beneficiat și de sprijinul cetățenilor care au sesizat prompt la ”telefonul cetățeanului – 0251/984” astfel de fapte contravenționale.

 culegatori flori 01

culegatori flori 02

Politiştii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova au desfășurat mai multe acțiuni punctuale pentru depistarea, identificarea și sancționarea persoanelor ce distrug/deteriorează spațiile verzi și materialul dendofloricol existent pe proprietatea publică a Municipiului Craiova, prin rupere, tăiere, călcare sau orice alte mijloace.

Cu această ocazie au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în cunatum total de 7.000 lei - potrivit Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 319/2009 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Craiova, precum și stabilirea, constatarea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții.

Precizăm că distrugerea/deteriorarea spațiile verzi și materialul dendofloricol existent prin rupere, tăiere, călcare sau orice alte mijloace, constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 – 1000 lei pentru persoane fizice și 1.000 – 1.500 lei pentru persoane juridice.

Poliția Locală roagă cetățenii să sesizeze, de îndată, la ”telefonul cetățeanului” sau la dispeceratul Poliției Locale (0251/510154), orice faptă de natura celor menționate mai sus.

X

Right Click

No right click