Trupe NATO au intrat cu tancurile în lanul de porumbi

Un incident ciudat a fost sesizat de mai mulţi locuitori din zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa. Militarii care iau parte la un exerciţiu multinaţional au intrat cu tancurile în culturi agricole, semănând panică printre țărani.

tancuri in porumb

Agricultorii care munceau pe un teren din localitatea ialomiţeană Feteşti au filmat joi, 20 iunie, o adevărate invazie de tancuri prin culturile de grâu, floarea soarelui şi porumb. Oamenii spun că au încercat să discute cu soldaţii aflaţi în vehiculele militare, dar că aceştia i-au ignorat şi au continuat înaintarea prin culturi.

Proprietarul terenului a reclamat incidentul Poliţiei. Oamenii legii au apărut după o vreme şi le-au spus localnicilor că este vorba despre un exerciţiu NATO, iar militarii au greşit coordonatele intrând din greşeală pe terenul privat.

Oamenii locului mai spun că militarii ar fi început să tragă cu gloanţe oarbe în timpul exerciţiului, motiv pentru care muncitori care se aflau la staţia de taxare din Feteşti s-ar fi speriat şi ar fi luat-o la fugă.

Proprietarii culturilor călcate cu tancurile vor fi despăgubiţi

 

X

Right Click

No right click