Școala Decebal din Craiova marchează Săptămâna Europeană a Sportului Școlar

Școala Decebal din Craiova marchează Săptămâna Europeană a Sportului Școlar

Sub sloganul „Minte sănătoasă în corp sănătos”, elevii Școlii Gimnaziale Decebal din Craiova au desfășurat, săptămâna aceasta, diverse activități sportive, marcând astfel Săptămâna Europeană a Sportului Școlar. Astăzi, fiind Ziua Europeană a Sportului Școlar, acțiunile vor continua în același ton. 

309446484 629540188779369 2897035685772323273 n

Elevii școlii au făcut mișcare, săptămâna aceasta, în funcție de preferințe: fotbal, volei, baschet, diferite competiții sub formă de ștafete la care au fost angrenați atât elevii claselor primare cât și gimnaziale, sub supravegherea profesorilor de Educație Fizică și Sport.

La competițiile unde au participat, elevii au obținut premii importante. Astfel, în data de 29 septembrie, Erica Brânzan, clasa a III-a A, Fabian Duduveică, David Stănică și Matteo Sorescu au participat la „Activitățile din Satul Sportiv”. S-au întrecut cu elevi de la „Buzești”, „Velovan”, „Școala Elena Farago” și Școala Vârvor, iar cei de la „Decebal” s-au clasat pe locul I la țintă, fiind la egalitate de puncte cu cei de la „Buzești”. La traseul aplicativ, aceștia au obținut premiul al II-lea.

Școala Decebal încheie această săptămână cu „Ziua Europeană a Sportului Școlar”, astăzi, unde elevii vor fi din nou angrenați în jocuri și diverse competiții, timp de 120 min.