CRAIOVA: Centru de consiliere medicală pentru vaccinare anti-Covid la Sala Polivalentă

CRAIOVA: Centru de consiliere medicală pentru vaccinare anti-Covid la Sala Polivalentă

Un centru de consiliere medicală va fi deschis, de luni, la Sala Polivalentă din Craiova, reprezentanții DSP Dolj și cadre didactice de la UMF Craiova făcând un parteneriat pentru a informa persoanele cu comorbidități în privința efectuării vaccinării. 

sala polivalenta craiova

Astfel, potrivit DSP Dolj, în proiect s-au implicat medici cardiologi, neurologi, pediatrii, ginecologi și interniști.

Vor participa la acest proiect cadre didactice de la UMF Craiova, medici cu specialitatea: cardiologie, neurologie, medicină internă, pediatrie, ginecologie. Medicii specialişti vor consilia medical persoanele interesate de vaccinarea anti-Covid pe baza documentelor medicale prezentate: istoric medical, analize, investigatii medicale si vor stabili indicaţia vaccinării în deplină siguranţă”, au precizat reprezentanții DSP Dolj.

Acest Centru de Consiliere Medicală va funcţiona în cadrul Centrului de Vaccinare din incinta Sălii Polivalente Craiova, începând cu data de 6 decembrie.

Programul de consiliere medicală va fi de luni până joi, în intervalul orar 17.00-19.00 în perioada 6.12.2021-19.12.2021 și perioada 10.01.2022-24.01.2022. Vom reveni cu informatii legate de programul nominal al medicilor specialişti”, mai spun reprezentanții DSP Dolj.