Târg de adopții organizat la Adăpostul canin Craiova

Târg de adopții organizat la Adăpostul canin Craiova

Iubitorii de animale pot merge, luni, între orele 10:00 și 18:00, la Adăpostul canin Craiova, pentru a adopta unul dintre cățeii cazați aici sau doar pentru a vizita centrul. Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor și face parte din campania „Adoptă Fericire” derulată de Salubritate Craiova. 

afiseveniment04.10.2021

Potrivit reprezentanților Salubrității, în cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile și sunt sterilizate, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați de noii lor stăpâni chiar de la adăpost.

Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată, un bol și zgardă cu lesă din partea sponsorilor evenimentului, pet shop-ul Halta Cățelu și producătorul de hrană pentru animale Purina Pro Plan.

Toți copiii care vor trece luni pragul Adăpostului canin Craiova vor primi baloane colorate din partea organizatorilor. Scopul organizării evenimentului este creșterea numărului de adopții din Adăpostului, promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie”, se arată într-un comunicat de presă remis vineri de Salubritate Craiova.