Un protocol PSD - Poşta Română obligă factorii poştali să livreze pensionarilor, odată cu pensia, şi un ziar de propagandă al PSD, a anunţat, luni, liderul PNL Ludovic Orban.

ziar 610x425

„Vom da în judecată PSD pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poşta Română.

Factorii poştali sunt obligaţi că odată cu distribuirea pensiei să înmâneze către fiecare pensionar această mizerie ordinară, aceasta fiţuică imundă, plină de minciuni gogonate, dovada cea mai clară că PSD s-a transformat într-o maşinărie de dezinformare. Factorii poştali sunt ameninţaţi cu pierderea locului de muncă.

Această mizerie este produsă de creierele bolnave ale liderilor PSD, aceşti derbedei politici au pierdut orice urmă de normalitate şi de bun simţ în acţiunea publică”, a declarat Orban.

În ziar se afirmă că PNL vrea reducerea salariului minim pe economie, de asemenea se afirmă o „mizerie maximă, că PNL vrea să oprească toate ajutoarele către pensionari, pentru bolnavii de cancer şi alte categorii vulnerabile”.

„O asemenea minciună nu a îndrăznit nimeni să spună despre PNL”, a menţionat Orban.

„Cumea culmilor, spune că PNL a votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii. Adică nemernicii care s-au opus amendamentului PNL de majorare a alocaţiilor pentru copii îndrăznesc să trimită către toţi cetăţenii romani această minciună, în condiţiile în care ei au votat impotriva amendamentului”, a mai declarat Orban.

El a prezentat şi dovada, un protocol încheiat între Sindicatul Liber din Poşta Romană şi PSD.