PNL Dolj - atac dur la bugetul de stat

Liderii PNL Dolj, reuniți astăzi la săptămânala conferință de presă, au criticat dur bugetul de stat promulgat de către președintele Klaus Iohannis.

«Bugetul, dezbătut o singură zi și promulgat de președinte, este un buget al sărăciei, al rușinii și al sărăcirii Olteniei. Este un buget care ar fi trebuit să vină în Parlament acum cinci luni, dar, ca urmare a neputinței premierului Dăncilă, a venit abia în februarie», a afirmat Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj.

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu și deputatul Ionuț Stroe, prezenți la conferință, au punctat neajunsurile celor nouă ani de guvernare PSD, din care aproape unul în parteneriat cu PNL.
Infrastructura la pământ, eșecul autostrăzilor din România, lăsarea în paragină a unor importante instituții de educație și cultură, Colegiul Carol I și Teatrul de Operă și Operetă Elelna Teodorini Craiova, au fost și ele dezbătute. Nici în acest an, la bugetul de stat nu se vor găsi fonduri pentru restaurarea lor. Spitalul Județean de Urgență Craiova, cea mai mare unitate medicală din regiune, a fost și el uitat când a venit vorba de împărțirea bugetului.

Cum era și firesc, opoziția a taxat dur promisiunile făcute de Lia Olguța Vasilescu, Mihai Genoiu, Claudiu Manda și Victor Ponta, de-a lungul ultimilor opt ani. Cu lecțiile bine puse la punct, ea a făcut un remember al promisiunilor neonorate de către aceștia.

Concluzia liderilor politici, românii pot schimba ceva la alegerile parlamentare, prezidențiale și locale, prin taxarea actualei clase politice, care a transformat România într-o țară de emigranți și au dus-o la un grad de sărăcire maximă.