Gabriel Oprea: România nu e o țară de mâna a doua!

Plecat în turneu electoral prin țară, fostul ministru de Interne în Guvernul Ponta, generalul Gabriel Oprea, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a prezentat proiectele UNPR și candidații pentru alegerile din 26 mai.

RS701 IMG 2089 oprea iordanescu bica unpr eso

Alături de Gabriel Oprea s-a aflat un alt general, Anghel Iordănescu, fostul deputat Luminiţa Adam, fostul șef al IPJ Dolj, col. Gheorghe Bică, col. Iulian Marinescu și col. Gabriel Toma, foşti poliţişti şi militari, cu toţii membri ai UNPR.

“Ca sistem de valori avem o singură valoare, dragostea de țară. Cred că avem doi vectori de imagine foarte buni, îl avem pe generalul Iordănescu și  pe generalul Năstase. Filosofia politică a partidului nostru, nici stânga, nici dreapta, România și interesele ei. Venim cu două simboluri, cu doi oameni care ne-au făcut mândrii că suntem români, Ilie Năstase și Anghe Iordănescu.

Ne batem să trimitem la Bruxelles oameni care să reprezinte cât mai bine România, oameni care să spună ceva lumii. (...) Cred că trebuie să fim mai uniți, măcar afară, mai echilibrați și să ne batem puțin pentru drepturile noastre. Cred că și în politică a venit vremea să ne respectăm mai mult, să știm care ne este locul. România nu e o țară de mâna a doua”, avea să declare Gabriel Oprea.