Vlad Botia a tras din greu în ultimele trei luni, după ce s-a operat la genunchi în urma unei accidentări grave suferite în iarnă.

Capture Botia

Încet dar sigur soarele începe să iasă din nou pe strada lui Vlad Botia. În această iarnă Știința l-a transferat în Bănie pe omul care înscrisese nouă goluri în turul campionatului pentru Brașov, dar din păcate acesta a trebuit să se opereze de menisc și ligamente în urma unei accidentări la genunchi.

Astfel că, oltenii s-au văzut nevoiți să nu se mai bazeze o lungă perioadă de timp pe serviciile unuia dintre cei mai buni jucători din Liga 3. Iar pentru fostul fotbalist al Brașovului au urmat ulterior trei luni în care a tras din greu pentru recuperare câte patru sau chiar cinci ore pe zi.

Ediție.ro a luat legătura cu Vlad Botia, iar jucătorul Științei a dat o veste bună pentru toți suporterii lui FC Universitatea Craiova. "Au trecut trei luni de când m-am operat la genunchi. Nu mi-a fost ușor în această perioadă, dar le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine.

Le mulțumesc celor de la FC Universitatea Craiova pentru că au avut încredere în mine și nu au dorit să rupem contractul după ce eu m-am accidentat. Mi-a părut tare rău că nu am putut să ajut echipa din teren, deoarece eu pentru acest lucru am fost transferat la Craiova. Însă într-o săptămână sau cel mult o săptămână și jumătate mă duc în Bănie ca să intru și eu în programul echipei. Am urmat la Brașov în ultimele trei luni un program cu câte două antrenamente pe zi. Făceam recuperare, forță, bicicletă și bazin. Totul a fost făcut foarte bine.

Când voi ajunge la Craiova voi începe cu alergări ușoare, iar apoi voi discuta cu cei din staff-ul echipei ce voi face. Însă îmi este dor de minge și de fotbal. Mi-a fost tare greu să văd meciurile echipei noastre pe internet. Muream de ciudă că nu puteam să ajut și eu echipa din teren. Dar sunt convins că de la vară vom face o echipă puternică și noi o să promovăm. Sunt sigur că o să se facă o campanie foarte bună de transferuri pentru că ați văzut și voi că intervin și accidentările", a spus Botia.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a III-a

Loc Echipă J Pct
1. AFC Turris-Oltul 30 74
2. Universitatea Craiova 30 62
3. ACS Flacăra Horezu 30 57
4. CSM Alexandria 30 50
5. ACSO Filiaşi 30 49
6. AS FC Pucioasa 30 45
7. ACS Municipal Braşov 30 43
8. CSU 2 30 43
9. ACS Unirea Bascov 30 41
10. AFC Astra 2 30 40