LIVE FC Universitatea - Flacăra Horezu, ora 18.00

Andrei Prepeliță se antrenează sub îndrumarea unui preperator fizic după despărțirea de Concordia Chiajna.

Prepe

Fostul fotbalist al Universității Craiova a mărturisit pentru Ediție.ro că îi pare tare rău că FCU a ratat în proporție de 90 la sută promovarea în Liga 2, dar i-a asigurat pe fanii acestei echipe că rămâne în continuare suporterul formației din Liga 3, deoarece el consideră că echipa pregătită de Adrian Filip este adevărata Universitatea Craiova.

"Îmi pare rău pentru Ciucă, Dănănae și Săceanu, chiar dacă el este acum în conducere. Îmi pare rău și de băieții din lot, cei care au muncit și ei în acest an pentru promovare. Sunt convins că toți sunt supărați, dar asta este viața. Nu în ultimul rând îmi pare rău și de suporterii Universității. Dar eu sunt sigur că ei vor rămâne în continuare lângă echipă, iar la anul Știința o să promoveze. Le voi ține pumnii strânși.

Vreau să fiu foarte sincer și vă spun că era greu să mai revin la FCU. Iar acum este și mai greu, deoarece eu nu doresc să joc în Liga 3. Am 33 de ani și vreu să încerc să mai prind un ultim contract în străinătate. Eu sper că suporterii lui FCU mă vor înțelege. Voi rămâne în continuare un fan al acestei echipe. O voi suține public ori de câte ori voi avea ocazia.

Știți de ce? Pentru că eu, Dănănae, Ciucă, Săceanu, Costea, Dina, dar și restul de băieți lângă care am jucat, noi ăștia, am jucat la Universitatea Craiova. Da, noi am jucat la Universitatea Craiova. Eu nu am jucat în viața mea la actuala echipă din Liga 1 a Craiovei și nu am nici o legătură cu ea. Nu o să uit în viața mea atmosfera de pe Oblemenco făcută de suporterii Universității Craiova mai ales la meciul acela cu Dinamo, scor 2-0.

Acum mă pregătesc singur sub îndrumarea unui preparator fizic. Am un program săptămânal de antrenamente. A fost o variantă să mă antrenez și cu FC Argeș", a spus Prepe.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 20 Septembrie 2019
Universitatea Craiova vs ACS Flacăra Horezu
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
CS Hunedoara vs Universitatea Craiova
17:00 | Hunedoara
Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
LPS Cetate Deva vs Universitatea Craiova
15:00 | Deva
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Universitatea Craiova vs CS Crișul Chișineu Criș
15:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 4 12
2. ACS Flacăra Horezu 4 10
3. CSC Ghiroda și Giarmata 4 9
4. Fortuna Becicherecu Mic 4 8
5. CS Viitorul Dăești 4 7
6. CS Hunedoara 4 6
7. ACSO Filiaşi 4 6
8. CS Crișul Chișineu Criș 4 5
9. ACS Progresul Pecica 4 5
10. CS Național Sebiș 4 4