Conducerea lui FC Universitatea Craiova a început să își facă încă de pe acum strategia pentru sezonul următor.

kazuki prezentre

Adrian Mititelu nu mai are de gând să rateze și al doilea an la rând promovarea în Liga II, iar acum a început cu oamenii săi din club să pună la punct plecările de jucători, dar să se gândească între timp și la cei care vor îmbrăca tricoul lui FCU de la vară.

Ediție.ro a aflat că inițial Adrian Mititelu a dorit să continue cu Kazuki și din campionatul următor, deși acesta avea o clauză în contract prin care i se permitea să plece de la FCU la vară, în cazul în care Știința nu promovează în Liga 2.

Însă niponul nici nu a vrut să audă de propunerea de prelungire a contractului cu gruparea din Bănie, deoarece le-a transmis oficialilor alb-albaștrilor că nu dorește să mai joace sub nici o formă în Liga 3.

În condițiile în care nu mai dorea să rămână la FCU sub nicio formă, japonezului i s-a propus rezilierea contractului, iar, după câteva zile de gândire, acesta a acceptat ruperea angajamentului. Interesant însă este faptul că după meciul de la Pucioasa, Kazuki a tot spus că acuză probleme la inghinali, refuzând să joace și cu Turris Măgurele, deși cei din staff-ul alb-albaștrilor nu înțeleg cum și în ce perioadă mijlocașul nipon s-a accidentat.

În urmă cu câteva zile, FC Universitatea Craiova i-a reziliat contractul și lui Adarabioyo, jucător adus în Bănie la cererea lui Nicolo Napoli.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 31 August 2019
Universitatea Craiova vs CS Gilortul Tg. Cărbunești
18:00 | Stadionul Municipal Dr. Tr. Severin
Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
ACSO Filiaşi vs Universitatea Craiova
17:00 | Filiași

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 1 3
2. LPS Cetate Deva 1 3
3. CS Șoimii Lipova 1 0
4. ACS Dumbrăvița 1 0
5. ACS Progresul Pecica 0
6. CS Național Sebiș 0
7. CSC Ghiroda și Giarmata 0
8. CS Gilortul Tg. Cărbunești 0
9. ACS Flacăra Horezu 0
10. CS Crișul Chișineu Criș 0